Українська музика від Української Шари - Випуск 2, Dark scene. Темна сцена.
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Українська музика від Української Шари - Випуск 2, Dark scene. Темна сцена.
trovich |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
![]() Якість: MP3, 128~320kbps Тривалість: 3:53:59 хв. Розмір: 290 Mб. Ну що, малята, тримайтеся за стільці, бо до вашої уваги другий випуск серії ![]() Другу збірку я вирішив присвятити вітчизняній "темній" сцені. Під такою назвою приховується найбільш неформатний пласт нашої музики, водночас найбільш "важкий", а також багато в чому найбільш прекрасний для мене особисто. Останнє здебільшого завдяки поєднанню найтяжчого звучання із прекрасним жіночим вокалом. Звісно, ґроул я теж люблю і поважаю. Але моя слабкість до важкої музики з жіночим вокалом дається взнаки... Отже, на цей раз слухаємо стилі gothic-rock, gothic-metal, death, grindcore і подібні, а також у якості бонуса - art-rock, melodic goth та gothic synth. Одразу хочу зауважити, що я не є великим знавцем цього сегменту музики загалом, тому можу помилятися у визначенні стилів і критеріях відбору. Роблю в міру своїх знань, і вивчаю далі паралельно. Тому виправлення та зауваження будуть тільки на користь. І останнє. Формат подачі матеріалу відрізняється від першої збірки, колективи згруповано за стилями. Це зроблено у якості спроби більш цілісно подати інформацію для її кращого сприйняття. Окрім того, огляд вийшов доволі емоційний та суб'єктивний. Сподіваюсь це йому не зашкодило ![]() Примітка: малюнок узято з порталу gothic.com.ua До збірки увійшли (за абеткою):
|
![]() ![]() ![]() |
trovich |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
Шановні адміни, може є сенс попрацювати над правилами торренту? Я ще не скоро досягну потрібних 9 з гаком GB розданого, але при тому маю пристойне співвідношення (наразі 2.02). НМСД, це не дуже гарна практика - робити в такому випадкові паузу у 12 годин до початку роздачі.
Чи то є відображення затримки скачування для мене особисто. Проясніть, будь ласка. Редаговано trovich: Sat 13-Jan 07, 15:03 |
Lisovik |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 32 З нами з: 27.12.06 З: Дніпропетровськ Пірат №: 5.465 ![]() |
Із всього переліченого чув тільки "Кому Вниз"
![]() ІМХО у збірку включено не найкращі пісні "Кому Вниз", але всеодно скачаю, бо збірки Українського Готичного Року (ти ж саме так її позіціонуєш?) до цього не зустрічав. ЗІ Не дарма я вчора купив собі нові колонки ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
QUOTE(Lisovik @ Mon 15-Jan 07, 10:23) бо збірки Українського Готичного Року (ти ж саме так її позіціонуєш?) до цього не зустрічав. ЗІ Не дарма я вчора купив собі нові колонки ![]() треба пошуком користоватися, та знати що і де шукати ![]() |
Klapal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 58 З нами з: 27.12.06 З: Тернопіль Пірат №: 5.438 ![]() |
А як на мене, то пісні Кому Вниз, якраз ті що тре! А особливо ЛІРА, послухаєш, аж кров у венах закипає.
![]() |
trovich |
![]()
Пост
|
QUOTE(Lisovik @ Mon 15-Jan 07, 12:23) Із всього переліченого чув тільки "Кому Вниз" ![]() ІМХО у збірку включено не найкращі пісні "Кому Вниз", але всеодно скачаю, бо збірки Українського Готичного Року (ти ж саме так її позіціонуєш?) до цього не зустрічав. ЗІ Не дарма я вчора купив собі нові колонки ![]() Дійсно, більшість матеріалу саме готика у різних її проявах. Але там є й інші речі, проглянь лише другу частину огляду. А позиціоную я її... а не знаю, я над цим не задумувався. Загалом, у всієї серії спроба показати, що таки є у нас файний неформат. І що це не тільки ОЕ (ги-ги) та ВВ. Чесно кажучи, я ще минулого року обрав музичного матеріалу аж на п'ять збірок. Але за час після виходу першої вже назбиралося свіжачка на шосту. Отож, напевне, ще три будуть тематичні, а далі вже вінегрет ![]() |
Lisovik |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 32 З нами з: 27.12.06 З: Дніпропетровськ Пірат №: 5.465 ![]() |
QUOTE(bozhidar @ Mon 15-Jan 07, 13:21) Дійсно, дякую. От тільки майже все з того в мене вже є ![]() QUOTE(Klapal @ Mon 15-Jan 07, 13:43) А як на мене, то пісні Кому Вниз, якраз ті що тре! А особливо ЛІРА, послухаєш, аж кров у венах закипає. ![]() А "Крові", а "Птаха на ймення Нахтігаль"? ІМХО - одні з найкращих, маст хев. До речі, може у когось є повна версія їхньої пісні "Птаха на ймення Нахтіхаль" у більш запальній аранжировці, тут тільки фрагмент http://www.komuvnyz.gothic.com.ua/index.ph...kr&disc=1994_01. Набагато краще оригіналу звучить ![]() Редаговано Lisovik: Mon 15-Jan 07, 17:32 |
Klapal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 58 З нами з: 27.12.06 З: Тернопіль Пірат №: 5.438 ![]() |
Ну знаєш тут вже питання смаків, я не заперечую названі тобою пісні теж дуже класні, а особливо Nachtigall. Але ж ті, що розміщені на диску є досить хорошими. Хоча, саме основне, що і Ти і я слухаємо Кому Вниз, а не якусь гопівську фігню, вибачте на слові.
P.S. В мене є та версія Nachtigall, яку Ти шукаєш. ![]() |
Lisovik |
![]()
Пост
|
Так ти правий - це питання смаку. Щодо пісні, може викладеш на який не-будь сервісь типу Рапіди? Я думаю іншим буде теж цікаво.
|
Klapal |
![]()
Пост
|
Вибач, але я не вмію користуватися Рапідою? Може Ти мені підкажеш. Або я можу перекинути її Тобі на мило? Якщо це Тобі підходить, то напиши адресу.
http://rapidshare.com/files/11836812/06_-_..._1085___1103__N - це по ідеї той файл, але не знаю, чи мені вийшло, то перевір. Ну то шо, виходить? ![]() |
Lisovik |
![]()
Пост
|
|
TWar |
![]() ![]()
Пост
|
![]() новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 12.09.06 Пірат №: 3.793 ![]() |
|
do4 |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
о-о-о тут є ХВИЛИНИ ТИСЯЧІ МІЛЬЙОНІВ
![]() Як на мою думку - надія української музики. Дуже оригінальні, більше того розумні і дійсно українські на тяжкій сцені. Таких як вони більше нема - щось близьке по духу до закордонних TODAY IS THE DAY та NEUROSIS. Дуже сильно. Тільки нажаль тутечки пісні старі. На альбомі "Глибини над і я" - взагалі дещо. Раніше все з ХТМ було на neformat.com.ua та на disenteria.ru. |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
Не розумію тільки, чому ти даєш ще й російскомовні гурти? Як на мене - вони не є українськими
![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
справді, Українська музика має бути українською
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 22.01.21, 18:46 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|